Avtor / datum | Sporočilo |
---|---|
sigismundus 12.7.2014 19:37 |
rad bi vam povedal, kaj se mi je nedavno zgodilo poznam simpatično deklino, ki ima 12 let starega sina pobič me je sprejel za svojega sicer ne živimo skupaj, ampak me celo pogreša je pač brez očeta mož je namreč ženski umrl na rokah bolezen in ko so se v šoli pogovarjali o družini in starših, je pač povedal, da nima očeta prišel je domov, to povedal materi, malo razmišljal in nato izjavil saj imamo strica žigata mene ni bilo tam ampak ženska mi je to povedala ne morete si misliti, kako toplo mi je bilo pri srcu pred leti sem namreč izgubil prav vse, kar se je dalo izgubiti zdaj pa to veste, za tega pobiča bi naredil vse učim ga, včasih skupaj delava naloge. mu nosim knjige, stripe, igračke, strokovno gradivo še o sexu sem se že pogovarjal z njim seveda pa bi tudi njemu rad vcepil veselje do enigmatike tako sva skupaj reševala preposte sudokuje, s težkimi imam tudi sam probleme in seveda križanke v Nedelu, Večeru, Primorskih novicah, PiL-u včasih kar sam izpolnim rešitev na njegovo ime nagrade je dobil že povsod vendar brez moje pobude še vedno ne prime za svinčnik pred dvemi tedni, pa se je zgodilo, nekaj kar me je popolnoma dotolklo klicali so ga po telefonu iz enega od uredništev ne vem katerega in mu povedali, da je dobil nagrado vprašali so ga, če ima doma kaj živali ker z mamo živita na vasi, so pri hiši pač mačke da ni miši, ane pa pobič to pove pa mu povejo, da je za nagrado dobil popust 30% na mačjo hrano in ga vprašali, koliko naj mu je pošljejo pobič je silno pameten in razgledan za svoja leta govori odlično angleško, nemško (malo slabše), slovensko srbsko, prihodnje leto pa bo vpisal še francoščino zna cirilico in latinico res je bister in v tem trenutku, ko so mu ponujali mačjo hrano, se ni zmedel z mamo nimata veliko denarja in on to dobro ve in je pač odgovoril, da ne rabi mene pa je postalo strah ali smo prišli tako daleč, da zdaj skušajo že mladoletne otroke, lepo prosim šolarje, onegaviti s tržnimi potezami in jih zavajati saj bo lepega dne nek otrok dobil še nov avto za 30% popusta starši pa se bodo čudili, kaj inajo pred hišo kot pravim, ustrašil sem se tako, da zdaj ne rešujeva več križank nikoli več ga nočem spraviti v podobno situacijo ves projekt je padel v vodo tale pokvarjen svet je veliko bliže kot sem si mislil še otroke nam mislijo zapeljati in jih zastrupiti s tržno miselnostjo pa verjetno bo kmalu še huje |