Avtor / datum | Sporočilo |
---|---|
sigismundus 12.12.2008 22:57 |
vesel božič in srečno leto, ki prihaja vsem obiskovalcem, sodelavcem in seveda velikemu bratu naj vam bo lepo, ma ne, naj vam bo še lepše, najlepše vsem krizam navkljub :)) zadnje čase se malo bolj trudim tukaj ker na naši petki nenadoma ni bilo več dovolj rešitev sem ponovno vskočil hvaležen sem za vsako pomoč najvažnejše se mi zdi, da so hitro objavljene rešitve delovih križank: novice takšne in drugačne, ona, delo in dom zato ker obiskovalci to najbolj rabijo samo tale križankarski reševalnik objavlja celotno rešitev iz ekipe, ki je potrebna za nagrado, objavlja namreč tudi rešitev kviza že pred časom sem vpeljal soboto, pa sedaj primorske novice, ki jih drugje ni, pa obraze... tudi žurnal-a -24 ni drugje, oz nekatere naše rešitve drugi reševalci prenašajo na druge portale saj je prav tako, nimam nič proti naj se zadeva širi če bi imel več denarja, bi kupil več časopisov, tako pa... no, igram se z mislijo, da bi na forum postavil informacijski blokec, ki bi sproti navajal vse križanke, za katere ni treba kupona samo naslov in rešitev tako, da vsak lahko takoj pošlje recimo polet, pa žurnal 24, mladino... ma ne bom več težil mejte se lepo to sem hotel reči |
sigismundus 27.12.2010 15:25 |
no, dve leti je že od te čestitke pa je zgleda ni še nihče opazil jo bom ponovil tokrat za srečno 2011 lpo se mejte, folk |