Uporabnik admin

456 zbranih točk

Prispeval 456 gesel
Prispeval 112 sporočil

O uporabniku

Kot ljubitelj reševanja križank sem že v najstniških letih začel razmišljati o razvoju spletne strani, namenjene izključno reševalcem križank. Ker sem se od malih nog navduševal nad računalništvom in sem se leta 1998 vpisal na Fakulteto za računalništvo in informatiko, sem kmalu za tem pridobil znanje, ki mi je omogočilo postavitev spletne strani. V času študijskih let sem v prostnem času reševal križanke in pridno zapisoval gesla. Tako je spomladi leta 2003, po zaključenih izpitih na faksu, zrasla nova spletna stran »Pet vodoravno«. Spletna stran bo torej kmalu praznovala dvajseti rojstni dan :)

Ker je moj prosti čas zaradi službenih obveznosti omejen, bom vesel novih uporabnikov, ki bi ljubiteljsko prevzeli vlogo urednikov in tako prispevali k nadaljnjemu uspešnemu razvoju spletne strani.

Hvaležen sem vsem, ki ste prispevali k nadgradnji in delovanju spletne strani. Spletna stran je nastala in deluje izključno iz ljubiteljskih razlogov, zaradi vseh nas. Veseli me, da aktivno sodelujete pri njenem ustvarjanju.

Naj bo reševanje križank še naprej užitek,
Alen Oblak