Pogoji uporabe

Spletni portal lahko uporabljate brez registracije. Je pa registracija potrebna za zbiranje točk ob vpisovanju rešitev ali gesel ter za sodelovanje v forumu. Registracija je zastonj in traja le nekaj trenutkov. Ob registraciji si izberete svoje uporabniško ime (pravo ime ali vzdevek), vpišete svoj elektronski naslov in določite geslo. Podatkov, ki jih boste pri registraciji posredovali, ne bomo uporabili za oglaševanje niti jih ne bomo kako drugače izkoristili.

Na forumu je zaželjen argumentiran pogovor brez žaljenja. Nezaželeno je odpiranje novih tem v kratkem intervalu od zadnje podobne teme. Prepovedano je masovno pošiljanje sporočil v forum. Prepovedano je iskanje in oglaševanje snovi, predmetov ali dejavnosti, katerih promet je z zakonom prepovedan. Prepovedano je prikazovanje, iskanje in oglaševanje pornografskega materiala.

Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa sporočil, tem in rešitev križank po lastni presoji in hkrati ne odgovarjamo za početje uporabnikov.

Uporabnik z registracijo in sodelovanjem v forumu pristane na pravila, nespoštovanje le-teh pa se kaznuje z odvzemom uporabniškega imena.